сряда, 29 декември 2010 г.

Скоро посрещаме Нова година!

Остават броени дни до посрещането на Нова година 2011. И разбира се, ако все още не сте решили с кого и как ще отпразнувате случая, крайно време е да го направите! Забравете за всякакви досадни задължения и ангажименти на 31.12 и 01.01, защото това е времето, когато трябва да се забавляваме! Ето няколко прости начина да го направим!
Някои от вас навярно ще отпразнуват идването на 2011-та в ресторант - едно наистина добро решение, тъй като ще ви спести готвенето, приготовленията и чистенето след това... И все пак, ако сте се спрели на това решение, не позволявайте празникът да се превърне в храносмилане и слушане на музика... Добре е да се съберете с приятна компания от хора, които знаят как да се забавяляват - пейте, танцувайте, общувайте, смейте се и не забравяйте да подготвите някаква изненада! Това може да бъде томбола с малки подаръчета, викторина или пък някаква забавна игра - всичко това със сигурност ще повдигнен настроението и ще допринесе за незабравимо изживяване!
За останалите, които ще посрещнат Новата 2011 у дома с компания, важат същите съвети. "Плюскането" съвсем не е целта на празника! Храна, разбира се, трябва да има и то в изобилие, но това не бива да е единственото занимание на гостите - нито пък гледането на телевизия. Най-хубавото на домашните купони е, че предразполагат хората да се отпуснат и да се забавляват. Поинтересувайте се от музикалните им предпочитания и съобразете с тях песните, които ще подберете за празника. Украсете апартамента/къщата си с подходяща декорация, която да създава прзнична атмосфера. Тук също е добре да помислите за подходящи игри, конкурси ( като например най-добър кючекчия), викторини, с които да изненадате и приобщите гостите. Пироефектите също са задължителни! Празничната нощ на Нова година никога не е същата без бомбички, пиратки, зари и римски свещи, които да я огласят! Но разбира се, спазвайте мерките за безопасност и в никакъв случай не купувайте продукти със съмнително качество ;)
И най-важното - където, както и с когото и да посрещате Нова година, всичко зависи най-вече от вътрешната ви нагласа... Ако решите, че тази нощ ще бъде незабравима и се постараете да я направите такава, то нищо и никой не би могъл да ви попречи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар