понеделник, 25 октомври 2010 г.

Най-малкият апартамент в света ( само 5кв.м.) се продава за 43 000 паунда

В Рим (един от градовете с най-скъпи недвижими имоти в света), на площад „Пиаца ди Сант’Иняцио”, недалеч от дома на Силвио Берлускони, се намира най-малкият апартамент в света, който е предложен за продан на цена от 43 000 паунда. Апартаментът представлява бивша портиерна с площ от едва 5кв.м.

Въпреки малката си площ апартаментът включва баня с душ, мивка, тоалетна и стълба, водеща до спалня на второто ниво – достатъчна да побере едно единично легло. Апартаментът разполага и с прозорец, като за отварянето му е нужно да се качите на леглото. Наистина компактно, а ?

Колкото и странно да звучи собственикът на миниатюрното жилище твърди, че е бил залят от запитвания след обявяването му за продажба. Но какво пък? Навярно за един милионер би било въпрос на чест да притежава най-малкия апартамент в света.... Още нещо, с което да се похвали пред приятели, а може би и перфектното местенце за романтична среща...макар и теснотията да не ми се връзва с представята за романтика :)))

Е, да пожелаем успех на собственика – нека успее да уговори най-печелившата сделка, а след това... аз лично бих го посъветвала да пробва и по-широките апартаменти, защото са маааалко по-удобни струва ми се ;)

4 коментара:

  1. interesno :) sig e gotino da jivee6 v takav apartament

    ОтговорИзтриване
  2. da be gotino- to kato gledam snimkata i da legne6 nqma mqsto, 6te trqbva sednal da spi6
    v tozi slu4ai trqbva da se podhodi s kli6eto: 'Bigger is better'

    ОтговорИзтриване
  3. mn gotini statii, NIkince :* Gledam golqma aktivizaciq v tvoq blog- vseki den ne6to novo :P

    ОтговорИзтриване
  4. Хехе, мерси много, Мими! :))
    А иначе съм съгласна с Узито, че 'Bigger is better' :))) Особено когато става въпрос за апартамент, защото аз лично в тази дупка не бих могла да живея! :D

    ОтговорИзтриване